• Frederik en Marjolein , Apeldoorn
  Jaco heeft bij ons een prachtig tuinhuis gebouwd. Hij kreeg van ons een tekening om het overleg te starten. Hij had heel snel in de gaten wat we precies wilden en zo kwamen we tot een ontwerp dat geheel aan onze wensen voldeed. De offerte was goed uitgewerkt en klopte. Tenenkrommend hebben we de levertijd uitgezeten. En toen begon het. Het was een genoegen om te zien hoe snel, effectief en goed gewerkt werd. Het resultaat was geweldig. Wij zijn meer dan tevreden. Vrienden en Kennissen kijken hun ogen uit. De oh's en ah's zijn niet van de lucht. Kunnen we Jaco aanbevelen? Jazeker. Met heel veel plezier bevelen wij hem aan.
  Frederik en Marjolein , Apeldoorn
 • Ronald, Deventer
  Stipt om 8 uur op 7 mei voor de deur om ons terras te betegelen. Na anderhalve dag was de klus geklaard en konden we gaan genieten van de perfect gelegde tegels. Ook de rekening was een verrassing, het minder werk was keurig van de offerte afgetrokken. Tot slot, de keuze voor jaco den Boer was de juiste. Bedankt.
  Ronald, Deventer
 • Frits & Miranda, Apeldoorn
  Jaco heeft vakwerk geleverd. wij hebben een schuur en schutting door hem van zwarte potdeksel laten bouwen .ook heeft hij de bestrating gelegd. Het idee vd bestrating kwam er later bij, maar Jaco heeft gezorgd dat het gelijk achter de bouw van de schuur aan ging, zodat we niet lang in de rommel zaten. Hij Heeft verstand van zijn vak. denkt mee, geeft advies. vraagt regelmatig tussendoor of je wil kijken, of het gaat zoals je wilt. echt heel fijn. Van de eerste dag tot de laatste dag is niets hem teveel. Onze tuin en schuur is een mooi totaalplaatje geworden. Wij zouden Jaco dan ook aan iedereen aanbevelen. Jaco wij danken je hartelijk voor je werk!!
  Frits & Miranda, Apeldoorn
 • Martijn, Eveline en Tijmen, Camping Samoza te Vierhouten
  Hierbij willen wij je hartelijk danken voor de fijne samenwerking bij het ontwerpen en aanleggen van onze tuin. Ook voor je frisse blik en ideen waardoor ons nieuwe chalet binnen en mum van tijd een prachtige tuin inclusief beplanting, omheining en bijpassende veranda heeft gekregen. Het idee om de berging op de andere hoek in de tuin te plaatsen met daar aan vast het terras was een gouden greep van je. We zitten nu altijd heerlijk in de zon in de ochtend op de ruime veranda en in de middag op het terras heerlijk! Wij zullen je bij iedereen aanbevelen. Met vriendelijke groet,
  Martijn, Eveline en Tijmen, Camping Samoza te Vierhouten
 • H. van Vliet
  Jaco heeft ons prima geholpen met het vervangen van onze veranda-vloer: de naaldhouten planken waren superglad en begonnen heel erg te splinteren. Omdat wij geen tropisch hardhout wilden, is Jaco gaan zoeken en vond een duurzaam alternatief: bamboe. Wij zijn erg tevreden.
  H. van Vliet
 • Sonja & Harry
  Met weinig ruimte in zijn agenda en een flinke klus voor de boeg heeft Jaco snel geschakeld en een professionele ploeg op de been gebracht. Daardoor was onze oprit in korte tijd aangelegd. Wij zijn blij met zijn adviezen over waterafloop en het overbruggen van hoogteverschillen. Het is allemaal erg mooi geworden en willen Jaco zeker aanbevelen.
  Sonja & Harry
 • Erik & Loes
  Jaco heeft voor ons De eerder geplaatste tuinkamer van glazen schuifwanden voorzien. Nu kunnen de gasten van `schuur op de hei’ en wij veel vaker en van de tuinkamer genieten; een perfecte oplossing! Zoals altijd kwam Jaco met een goed ontwerp en een aantrekkelijke offerte. Alle materialen werden keurig op tijd geleverd en de klus werd snel geklaard. Kortom: een mooie oplossing voor een goede prijs en fijne service, complimenten!
  Erik & Loes
 • Wilco Van Den Top Sanders
  Geeft goed advies en denkt met zijn klanten mee. Ook restpunten zijn goed opgelost. Ons nieuwe tegelterras met borderbakken is erg mooi geworden. Met een stukje kunstgras voor onze kleine om te spelen. De oude schutting is weer als nieuw en ziet er moderner uit door de zwarte gepotdekselde planken die er overheen zijn gezet. De gammele schuttingdeur is vervangen door een stevige nieuwe. De rest van de tuin hebben we zelf aangepakt met een loungeset, zweefparasol, vlonder en opbergschuurtje. De tuin oogt nu veel minder rommelig. Het blijft ons verbazen dat er toch nog zoveel mogelijk was in een relatief kleine tuin. Al met al een succes, het is nu heerlijk zitten in onze nieuwe tuin! We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
  Wilco Van Den Top Sanders

Review plaatsenLaat hieronder uw beoordeling achter.
OFFERTE